12C aloittaa näytelmävuoden

Steiner-koulun vuosi on näytelmiä täynnä. Oman näytelmän kouluvuoden aikana tekevät niin 5.- 8. kuin 12.-luokkalaiset. Lisäksi  useina vuosina järjestetään ylimääräisiä näytelmäprojekteja 9-12 luokkalaisille. Tähän kun lisätään ruotsinkielisten luokkien näytelmät, voidaan perustellusti sanoa, että steiner-koulun väki pääsee nauttimaan näytelmistä oman koulun tiloissa useammin kuin kerran kuukaudessa.

Tänä syksynä ensimmäisenä vuorossa on luokka 12C, joka esittää Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän näytelmäsovituksen Nikolai Gogolin legendaarisesta kertomuksesta Päällystakki. Näytelmä esitetään Mikael-salissa (Lehtikuusentie 6) torstaina 22.10. klo 10.00 ja 18.00 sekä perjantaina 23.10. klo 10.00 ja 19.00. Näytelmä soveltuu n. 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Tervetuloa!