Lukioon haku 21.2.-14.3.2017 - uutena esittävän taiteen linja!

Helsingin Rudolf Steiner -koulun lukioon haetaan yhteishaussa. Haku käynnistyy jo muutaman viikon kuluttua! Yhteishaussa voit hakea koulumme uudelle esittävän taiteen linjalle tai steinerpedagogiselle yleislinjalle. Lisätietoa esittävän taiteen linjasta saat osoitteesta: www.rudolfsteinerkoulu.fi/elinja

Lukioon haetaan yhteishaussa osoitteesssa www.opintopolku.fi. Steinerpedagogiselle yleislinjalle hakukriteerinä toimii lukuaineiden keskiarvo.

Lukion esittävän taiteen linjan opiskelijavalinnassa huomioidaan perusopetuksen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvo (max 10p, tulee olla vähintään 7,0), harrastuneisuus (max 3p), sekä opiskelijan oma esittelyvideo (max 4p). Esittävän taiteen linjan haku on kaksiosainen. Hakijan tulee yhteishaun lisäksi:

• Laatia esittelyvideo itsestään (Tiedostolatausohje)
  • Täyttää ja toimittaa osoitteeseen elinja@rudolfsteinerkoulu.fi harrastuneisuuslomake (Tiedostolatauslinkki)
  • HUOM. Harrastuneisuuslomake ja esittelyvideo palautetaan 14.3.2017 mennessä.