Hae oppilaaksi!

Helsingin Rudolf Steiner -koulun 1. luokalle / esikouluun ilmoittaudutaan lähettämällä ilmoittautumislomake koulun toimistoon (yhteystiedot alla). Tulostettava ilmoittautumislomake löytyy TiedostolataustäältäKanslia postittaa ennakkoilmoitusvarmistuksen kotiosoitteeseen kuukauden kuluessa ilmoittautumisen saapumisesta.

Kouluun voi hakea luokille 1-9 myös kesken lukuvuoden. Täytä hakulomake ja lähetä se koulun kansliaan. Hakulomake löytyy Tiedostolataustäältä.

Lukioon haetaan yhteishaussa osoitteesssa www.opintopolku.fi. Steinerpedagogiselle yleislinjalle hakukriteerinä toimii lukuaineiden keskiarvo.

Lukion esittävän taiteen linjan opiskelijavalinnassa huomioidaan perusopetuksen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvo (max 10p, oltava kuitenkin vähintään 7,0), harrastuneisuus (max 3p), sekä opiskelijan oma esittelyvideo (max 4p). Esittävän taiteen linjan haku on kaksiosainen. Hakijan tulee yhteishaun lisäksi:

• Laatia esittelyvideo itsestään (Tiedostolatausohje)
  • Täyttää ja toimittaa osoitteeseen elinja@rudolfsteinerkoulu.fi harrastuneisuuslomake (Tiedostolatauslinkki)
  • HUOM. Esittelyvideo ja harrastuneisuuslomake palautetaan 14.3.2017 mennessä

Yhteystiedot: