Hae oppilaaksi!

Helsingin Rudolf Steiner -koulun 1. luokalle / esikouluun ilmoittaudutaan lähettämällä ilmoittautumislomake koulun toimistoon (yhteystiedot alla). Tulostettava ilmoittautumislomake löytyy TiedostolataustäältäKanslia postittaa ennakkoilmoitusvarmistuksen kotiosoitteeseen kuukauden kuluessa ilmoittautumisen saapumisesta.

Kouluun voi hakea luokille 1-9 myös kesken lukuvuoden. Täytä hakulomake ja lähetä se koulun kansliaan. Hakulomake löytyy Tiedostolataustäältä.

Lukioon haetaan yhteishaussa osoitteesssa www.opintopolku.fi. Steinerpedagogiselle yleislinjalle hakukriteerinä toimii lukuaineiden keskiarvo.

Lukion esittävän taiteen linjan opiskelijavalinta on kaksiosainen, katso lisätietoja: Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassawww.rudolfsteinerkoulu.fi/elinja

Yhteystiedot:
Helsingin Rudolf Steiner -koulu