Kerhotoiminta

Lukuvuonna 2018–2019 Helsingin Rudolf Steiner-koulussa järjestetään hauskaa ja monipuolista kerhotoimintaa 1–6 -luokkalaisille koulumme oppilaille. Koulun tarjoama kerhotoiminta on oppilaille ilmaista ja pyrkimys on, että kaikki halukkaat mahtuisivat kerhoihin mukaan. Alla esiteltyjen kerhojen lisäksi myöhemmin syksyllä pyritään vielä lisäämään kerhotoimintaa. Lisäksi koulun tiloissa järjestetään ulkopuolisten tahojen kerhotoimintaa (usein maksullista). Myös näistä kerhoista tiedotetaan tämän sivun lopussa.

Kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että menee ensimmäisellä tapaamiskerralla paikalle. Kerhojen pitäjät ovat koulun opettajia, eli heihin voi olla yhteydessä wilman kautta. Kerhotoimintaa koordinoi apulaisrehtori Vesa Aaltonen (puh 050 322 4454).

Mikä: Palloilukerho
Kenelle: 2.-6. luokkalaiset
Milloin ja missä:
Tiistaisin klo 14.00 – 15.00. Alkaa ti 28.8.2018.
Kuvaus: Palloilukerhossa pelataan eri pallopelejä, vuodenajan ja olosuhteiden mukaan ulkona ja sisällä.
Ohjaaja: Ari Pelkonen

Mikä: Askartelukerho
Kenelle: 3.-5. luokkalaiset
Milloin ja missä:
Tiistaisin klo 13.00-14.00, C-koulun kuvisluokka. Alkaa ti 4.9.2018.
Kuvaus:
 Kerhossa askarrellaan opettajan johdolla vuodenaikaan liittyviä töitä. Tekniikat vaihtelevat ja ovat uusia ja monipuolisia.

Ohjaaja: Leena Heinämäki

Mikä: Kuoro
Kenelle: 2.-6. luokkalaiset
Milloin ja missä: Maanantaisin klo 13.15 - 14.00, Lehtikuusentien musiikkiluokka. Alkaa ma 3.9.2018
Kuvaus: Kerhossa harjoitellaan kuorolaulua ja esityksiä koulun eri juhliin ja tapahtumiin.
Ohjaaja: Veera Railio

Mikä: Lautapelikerho
Kenelle: 3.-9. luokkalaiset
Milloin ja missä: Keskiviikkoisin klo 13.15-14.30, Paraistentien medialuokka. Alkaa ke 5.9.2018.
Kuvaus: Kerhossa pelataan eri lautapelejä ja sinne ovat tervetulleita kaikki oppilaat kolmannesta luokasta ylöspäin. Lautapelikerho ottaa mielellään vastaan pelilahjoituksia.
Ohjaajat: Pilvi Kivi

Mikä: Ruotsin kielen kerho
Kenelle: 1.-3. luokkalaiset
Milloin ja missä:
Torstaisin klo 13-14, C-koulun esikoulun aamupiirihuone, alkaa to 6.9.2018.
Kuvaus: Tervetuloa kerhoon, jossa ruotsin kieli tulee tutuksi. Leikimme, laulamme, runoilemme kielikylpymäisesti kerran viikossa!
Ohjaaja: Monica Lindström

Mikä: Läksykerho
Kenelle: 3.-8. luokkalaiset
Tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13.15-14, A-koulun erityisopetusluokassa
Kuvaus: Tervetuloa läksypajaan tekemään läksyjä, kertaamaan kokeisiin tai muuten vaan harjoittelemaan lisää. Aikaa voi tulla viettämään myös pelien ja kirjojen äärelle.
Ohjaaja: Liisa Poikkimäki

Lisäksi koulumme tiloissa tai lähiympäristössä toimii seuraavia ulkopuolisten tahojen järjestemiä kerhoja:

Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaHip hop -tanssitunnit
Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaMusiikkikoulu Demo
Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaHelsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulu
Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaJoogaa lapsille
Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaLiikuntakerho Touhupuntit
Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaLintsin sirkuskoulu, ilta- ja iltapäiväaikaan C-koululla