Luokat myyvät

Helsingin Rudolf Steiner -koulun luokat keräävät rahaa retkiin, matkoihin ja muihin projekteihin erilaisilla myyntituotteilla. Lue lista läpi ja katso, löydätkö tarvitsemasi – saat korkealaatuisia tuotteita ja teet samalla päivän hyvän työn!

Eurytmiatossut

Hinta 12€/ pari. Tossuja myy vuonna 2015 aloittanut C-luokka, lukukaudella 2017-2018 3C. Käteismyyntejä muutaman kerran vuodessa A- ja C-koulujen auloissa (ilmoitetaan etukäteen) sekä koulun markkinoiden yhteydessä. Tossuja voi ostaa ympärivuoden A- ja C-koulujen vahtimestareilta käteisellä.

Lisätiedustelut: 044-0152305.

Intiaanisokeri

Hinta 2,50 e/200g  ja 4 e/400 g.
Yht.hlö Kikka Nilsson, kikka_nilsson(ät)hotmail.com, 050 534 4584

Joulukuuset

Myynnissä jälleen hyviksi todettuja kasvatettuja metsäkuusia! Kuusien tilaus ennakkoon, luovutus C-koululla joulukuun alkupuolella. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Hinta 35 e.
Yht.hlö Milla Kuosmanen, millakuosmanen@yahoo.com040 510 7841

Ruususuola

Hinta 3 e/250 g ja 5,50 e/500 g.
Yht.hlö Kikka Nilsson, kikka_nilsson(ät)hotmail.com, 050 534 4584

Käsinpainetut kangaskassit

Tilaa itsellesi tai vaikka koko luokalle kangaskasseja koulun logolla. Väreinä esim. keltainen, vihreä, sininen, turkoosi, punainen, oranssi, fuksia, musta. Hinta 6 euroa / kpl. Yhteyshenkilö Taru Taajamaa, taru.taajamaa (ät) neste.com. Tuotto 6C-luokan hyväksi!

Kaffa Roasteryn kahvia

7C-luokka myy pienpaahtimo Kaffa Roasteryn (Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassahttps://www.kaffaroastery.fi) laatukahveja hintaan 10€/250g. Tummapaahtoa (Voima) suodatin- ja espressojauhatuksena sekä papuina. Vaaleaa paahtoa (Go’Morron) suodatinjauhatuksena.

Voidaan toimittaa koululle sovitusti. Tilaukset: Anni Laari, anni.laari(ät)gmail.com

Mitä sinun luokkasi myy? Ilmoita tuotteen nimi, hinta ja mahdolliset lisätiedot sekä yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero osoitteeseen vesa.aaltonen (ät) rudolfsteinerkoulu.fi