Luokat myyvät

Helsingin Rudolf Steiner -koulun luokat keräävät rahaa retkiin, matkoihin ja muihin projekteihin erilaisilla myyntituotteilla. Lue lista läpi ja katso, löydätkö tarvitsemasi – saat korkealaatuisia tuotteita ja teet samalla päivän hyvän työn!

Eurytmiatossut

Hinta 10 e/pari, 19 e/kaksi paria, 27 e/kolme paria.
Käteismyynti sekä A-koulun että C-koulun vahtimestarin kopilla.
Lisätiedot hrsk.2008c@gmail.com

Intiaanisokeri

Hinta 2,50 e/200g  ja 4 e/400 g.
Yht.hlö Kikka Nilsson, kikka_nilsson(ät)hotmail.com, 050 534 4584

Joulukuuset

Myynnissä jälleen hyviksi todettuja kasvatettuja metsäkuusia! Kuusien tilaus ennakkoon, luovutus C-koululla joulukuun alkupuolella. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Hinta 35 e.
Yht.hlö Milla Kuosmanen, millakuosmanen@yahoo.com040 510 7841

Ruususuola

Hinta 3 e/250 g ja 5,50 e/500 g.
Yht.hlö Kikka Nilsson, kikka_nilsson(ät)hotmail.com, 050 534 4584

Käsinpainetut kangaskassit
Tilaa itsellesi tai vaikka koko luokalle kangaskasseja koulun logolla. Väreinä esim. keltainen, vihreä, sininen, turkoosi, punainen, oranssi, fuksia, musta. Hinta 6 euroa / kpl. Yhteyshenkilö Taru Taajamaa, taru.taajamaa (ät) neste.com. Tuotto 6C-luokan hyväksi!

Mitä sinun luokkasi myy? Ilmoita tuotteen nimi, hinta ja mahdolliset lisätiedot sekä yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero osoitteeseen vesa.aaltonen (ät) rudolfsteinerkoulu.fi